CAKA 2024 ULUSLARARASI BURHANİYE YAZ AKADEMİSİ
GENEL BİLGİ FORMU

CAKA ULUSLARARASI YAZ MÜZİK AKADEMİSİ bu yaz Balıkesir’in incisi Ören’de geçtiğimiz sene ilki düzenlenen Adremitteion Festival Akademi (ADRAFEST) çatısı altında gerçekleşecektir. CAKA desteği ile kurulan orkestra ile körfezin farklı tarihi ve doğal mekanlarında ve salonlarda konserler verilecek, katılan öğrenciler masterclass etkinliklerinin yanı sıra konserlerde oda müziği ve orkestra sanatçılığını deneyimleyecek, solist olarak konserlere katılabileceklerdir.

  1. CAKA 2024 Uluslararası Yaz Akademisi Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde gerçekleştirilecektir.
  2. Tarihler: Yaz Akademisi 11 Ağustos 2024 Pazar günü katılımcıların Burhaniye’ye varmasıyla başlayacak ve 18 Ağustos 2022 Pazar günü katılımcıların ayrılmasıyla sona erecektir.
  3. Eğitim Alanları: CAKA 2024 Uluslararası Burhaniye Yaz Akademisi Keman, Viyola, Viyolonsel, Kontrbas ve Piyano alanlarında yapılacaktır.
  4. Eğitim Mekânı: Yaz Akademisinin tüm eğitimleri Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulama Oteli’nde yapılacaktır.
  5. Konaklama: Yaz akademisine katılan öğrenciler Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulama Oteli’nde misafir edileceklerdir. Konaklamalar kurs ücretine dahildir.
  6. Adres: Ören Mah. Örentepe Mevkii 10700 Burhaniye / Balıkesir
  7. Yemekler: Sabah, öğle ve akşam yemekleri otelde servis edilecektir. Tüm yemekler kurs ücretine dahildir.
  8. Eğitmenler: Yaz akademisinde uluslararası ve ulusal çerçevede saygı duyulan sanatçı ve eğitmenler davet edilecektir.
  9. Ön Kayıt: Yaz akademisine katılım belirli kontenjanla sınırlıdır. Bu çerçevede katılımcılar Ön Eleme’ye tabi tutulacaklardır. Ön eleme şartında ise her katılımcının kendisi için uygun gördüğü bir performans linkini akademi sekretaryasına yollaması yeterli olacaktır. Bu video ile birlikte nüfus kâğıdı ön-arka fotokopisi, 18 yaşından küçük ise velisinin imzalı muvafakatnamesini belirten mektup gerekmektedir. Ön eleme için gönderilerin en geç 15 Haziran 2024 tarihinde sekretaryaya elden ya da online olarak ulaşmış olması gerekmektedir. Ön kayıt için gönderilerin en geç 15 Temmuz 2023 tarihinde sekretaryaya ulaşmış olması gerekmektedir. Ön kayıt başvurusunda 3000 ön kayıt ücreti alınacaktır. Ön kayıt ücreti alınan katılımcıların kontenjan önceliği olacaktır.
  10. İletişim ve Duyurular: CAKA 2024 Uluslararası Yaz Akademisi internet iletişim adresi: caka.info Yaz akademisi duyuruları 10 Mayıs 2024 tarihinde ilan edilen şartname ile başlayacak ve www.caka.info adresinden ve de caka.kultur instagram sosyal medya hesaplarımızdan sürekli güncellenerek akışa sunulacaktır.
  11. Kayıt kabul: Ön elemeyi geçen adaylar 20 Haziran – 12 Temmuz 2024 tarihleri arasında kesin kayıt yaptıracaklardır. Kursa katılım listesi 20 Temmuz 2024 tarihinde açıklanacak ve ilan edilecektir. Kesin kayıt ile kursa kabul edilen katılımcılara QR kod ile bir kurs kimlik belgesi gönderilecektir. Aynı zamanda bu QR kodunda kurs için faydalı bilgiler kitapçığını da indirebilirsiniz.
  12. Yaz Akademisi iletişim çalışmaları: Yaz Akademisi süresince halkla iletişim çalışmaları sağlanarak öğretmenlerin, öğrencilerin ve diğer katılımcıların etkinlikleri etik kurallar çerçevesinde kamuoyu ile paylaşılabilecektir. Katılımı kabul etmiş olan herkes bu kuralları da kabul etmiş sayılır.
  13. Dış etkinlikler: Adrafest çerçevesinde açık ve kapalı mekanlarda kurs etkinlikleri ile birlikte halk konserleri düzenlenecektir.
  14. Ücretler: CAKA 2024 Uluslararası Yaz Akademisi Kesin Kayıt ücreti, Aktif katılımcılar için 25.000 TL , Pasif katılımcılar için 5.000 TL dır. Pasif katılımcı için ön eleme kaydı gerekmez. Ön elemeyi geçen adayların ödemiş olduğu ücret kurs ücretine dahil edilecektir. Ancak ön elemeyi geçemeyen adayların ön kayıt ücreti geri ödenmez. Pasif katılımcılar için arzu edildiği takdirde konaklama ve yemek rezervasyon desteği sağlanacaktır.

ÖN KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ